PLAZMA - LCD TV ÁLLVÁNY, igényes megjelenés, precíz kidolgozás

 
TÖMÖRFA TETŐ ÉS FRONTOS TV ÁLLVÁNY, VÁLASSZON MINKET A HANGULATOSABB OTTHONÉRT

Hálószoba és nappali bútorok fontos kiegészítője a plazma és hagyományos tv állvány. A TV ÁLLVÁNYOK rusztikus, modern és minimál stílusban valódi tömörfából  (típustól függően fa ajtókkal, tetőkkel) készülnek. A pontos méret és árak az elemjegyzékeken (lent, alul) megtalálhatóak. Újdonság az INNOVA minimal I6-os TV állvány mely minden része valódi tömör tölgyfából van. Ha a felsorolt típusokban nem találja az igazit, esetleg egyedi igénye van? Több fiókot szeretne? nem jók a méretek? Hívjon minket és megvalósítjuk egyedi TV állványát is akár minimál akár klasszikus stílusban!

Néhágy TV ÁLLVÁNY típus termékeink közül:              

Réka R29 TV állvány - cseresznyefa frontos - cseresznye színbenInnova I6 TV állvány - tömör tölgyfa minden részeBalázs B23 TV állvány - bükkfa front - cseresznye színbenDANI -KRISZTINA D29 K29 TV állvány - tölgyfa front - konyak színbenDani Krisztina D23 K23 TV állvány - tölgyfa front - konyak színbenDani Krisztina D22-K22 TV állvány tölgyfa front - konyak színTina T26 TV állvány bükkfa front - cseresznye szín

A TV ÁLLVÁNYOK az alábbi színekben választhatóak:

Réka termékcsalád Cseresznyefa, színe(cseresznye)
Dani és Krisztina Tölgyfa, színei:(konyak, barna, mahagóni, natúr lakkos 8% felárral)
Innova: Tölgyfa, színei: ( A ) korpusz: wenge- front: natúr lakkos; ( B ) tiszta natúr lakkos;
( C ) tiszta wenge
Balázs és Tina: Bükkfa, színei:(cseresznye, világos bükk 8% felárral)

A tömörfa egyedi erezete és összetétele által nincsen két egyforma darab. A szépsége és természetessége pont ebben rejlik, amivel kitűnik a sablonos, túl sima egységes műanyag esetleg fóliázott bútorokkal szemben. Ettől válik elegánssá, igényessé és megőrzi természetességét a mai oly sok műanyagot használó világban!

A 8% felár a natúr szín esetén a fa természetéből adódik. Minden fának más az erezete és szerkezete, ahogyan minden élőlény más és más. A natúr színnél, ezek "láthatóbbak" lehetnek és ezt a természetes különbség adta eltéréseket próbáljuk összeválogatni ( melyhez több faanyag kell ), hogy egységesebb legyen a bútor. 

Réka tv állvány, tömör cseresznyefa front és tető:

Réka cseresznye tv állvány, gyönyörű megjelenés

 

 

pfiffer bútorszalon facebookpfiffer bútorszalon youtube videokpfiffer bútorszalon árlista letöltések Facebook/Média/Árlista